Народният представител Радостин Танев бе избран за член на Комисията по енергетика в Народното събрание
Народният представител Радостин Танев бе избран за член на Комисията по енергетика в Народното събрание / ГЕРБ-Стара Загора
Народният представител от ГЕРБ Радостин Танев предлага парламентарен стаж в Народното събрание на двама млади души, които имат желание да прекарат 3 месеца в парламента.
 
Основните задължения и ангажименти на стажантите ще бъдат да присъстват и вземат участие на заседанията на комисиите, в които Танев участва, да изказват мнения и предложения относно законопроекти, да участват в организацията на различни инициативи и събития.  По време на стажа ще тече постоянно обучение за това как се работи в парламента.
 
“За малко повече от година са минали над 10 души през моята програма и интересът е голям. Всички са показали голям ентусиазъм и са дали нови, добри идеи както за законопроекти, така и за различни инициативи”, каза Радостин Танев.
 
Избраните кандидати ще започнат стажа си още през септември, когато започва новата сесия на Народното събрание. За прекараното време в парламента стажантите няма да получават заплащане, но всички разходи по пътуването и престоя в столицата ще им бъдат заплатени.
 
За да кандидатствате за стажанти в Народното събрание трябва да сте навършили 18 години и да изпратите CV и мотивационно писмо на тема “Защо искам да бъда стажант в парламента?” на starazagora.konkurs@gmail.com. Крайният срок за прием на документи е 5 септември.