Нешка Робева
Нешка Робева / община Стара Загора
Стара Загора е последната спирка от благотворителното шоу на Нешка Робева. Всяка подкрепа за каузата му – подпомагане на българския спорт и клубовете в страната, е добре дошла, посочи легендарният треньор. „Шоу без име” ще бъде представено и в подкрепа на 3-годишната Йордана, която се нуждае от скъпоструваща операция в САЩ.
 
В десетте града, в които предстоят спектакли, ще участват и местни състави и спортни клубове, което прави представленията неповторими.
 
На 15 декември от 19 часа в зала ДЗУ в Стара Загора заедно с изпълнителите и танцьорите на Нешка Робева ще излязат местните клубове по художествена гимнастика „Елит“, „Берое“ и „Импала“, ансамбъл „Загорци“ и вокална формация към НЧ „Родина“. Част от събитието в Стара Загора ще бъдат и националните състезатели по аеробика, които тази година извоюваха европейска титла. „Съчетавайки музика, танц и спорт се получава красота“, подчерта Робева.  
 
В екипа на благотворителното шоу Нешка Робева разчита на петдесет професионални артисти, музиканти, танцьори. Сценарият и участниците за всяка спирка на спектакъла са различни, а заедно с екипа пътува и международно жури, но състава му ще остане изненада за публиката.
 
„Обръщайки внимание на спорта отглеждаме здрави деца, защото той е дисциплина“, каза  Робева.
 
Турнето на „Шоу без име“ стартира на 24 ноември в Благоевград. Билетите са на цени от 15 до 40 лева.