Вижте къде в София няма да има вода на 8 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 август 2018 г. (сряда).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Азмаците“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Черковна“, ул. „Самоковски път“, ул. „Ридо“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Братя Бъкстон“ в жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Казбек“ от бул. „Братя Бъкстон“ до ул. „Ген. Стефан Тошев“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина клисура“ в  жк „Суха река“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Момина клисура“ от ул. „Вършец“ до ул. „Витиня“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“ в жк „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“ в жк „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ 89В,91А, 91, 89А.
 
Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 742 в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Люлински поток“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. 742, по ул. 742 от ул. „Люлински поток“ до ул. „Маджарица“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.