Стинг
Стинг / БГНЕС
Стинг отново ще зарадва българските си почитатели с концерт - на 1 юни 2019 г. в "Арена Армеец", съобщават организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".
 
Гостуването е в рамките на европейското турне на звездата My Songs.

Стинг пя с италиански работници на улицата (ВИДЕО)

Многобройните почитатели на музиканта ще имат удоволствието да станат част от ново, динамично шоу и ще чуят най-обичаните песни на Стинг, белязали впечатляващата му кариера, като Englishman In New York, FieldsаOfаGold, Shape Of My Heart, EveryаBreath You Take, Roxanne, Message In A Bottle и други.
 

Турнето на Sting: My Songs ще премине през Арена Армеец на 1 юни 2019, а билетите влизат в продажба на 18 декември в...

Публикувахте от Sofia Music Enterprises в Понеделник, 17 декември 2018 г.
През 2017 и 2018 г. Стинг направи три изключителни концерта в България - рекордно бързо бяха разпродадени местата в "Арена Армеец" и два пъти в Античния театър в Пловдив. В София беше придружен от сина си Джо Съмър, а в Пловдив - от реге иконата Шаги, с когото издадоха съвместния албум 44/876, спечелил Грами за най-добър реге албум, припомнят от екипа.

Стинг и Шаги „взривиха“ Античния театър в Пловдив
 
Определян като един от най-емблематичните световни артисти, Стинг е носител на 16 награди Грами, две БРИТ, Златен глобус, награда Еми, четири номинации за Оскар, номинация за Тони, Награда на века от сп. "Билборд" и Човек на годината - 2004, на MusiCares.
  
През своя знаменит творчески път Стинг продава почти 100 милиона копия на албумите си като соло артист и заедно с The Police.
 
Билетите за концерта в София на цени от 60 до 140 лв. ще се продават от 18 декември от 10.00 ч. в мрежите на Ивентим и онлайн на eventim.bg.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА