Пловдивчани, хора от цялата страна, англичани, руснаци, германци изпълниха до краен предел Античния театър в Пловдив за дългоочаквания концерт на Стинг и Шаги.
 
Още с първите песни публиката стана на крака и остана така до края на концерта, разказва БГНЕС. Стинг събра хиляди в "Арена Армеец София" в столицата през септември 2017 г., но концертът във вторник вечерта беше по-различен - британската поп-легенда и ямайският реге "номер 1" певец създадоха съвсем нова атмосфера. Те изпълниха песни от съвместния си албум "44/876", който излезе само преди два месеца. Дори вечните хитове на Стинг като Englishman и Roxett бяха белязани от реге филтъра.
 

Sting &Shaggi

Публикувахте от Daniela Nikolova в 19 юни 2018 г.

Стинг Шаги концерт Пловдив
БГНЕС

Стинг Шаги концерт Пловдив
БГНЕС

Сцената на Античния театър в Пловдив е избор на Стинг. През деня той се срещна с кмета на града, пусна писмо в бутилка в Марица. В сряда е и вторият му концерт в града под тепетата.
 
Толкова пълен с допълнителни съоръжения и много правостоящи, театърът отдавна не е бил. Всички билети за двата концерта бяха разпродадени още преди месеци, отбелязва агенцията.

Стинг Шаги концерт Пловдив
БГНЕС

БГНЕС, nova.bg