/ iStock/Getty Images
Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в центъра на София и град Банкя, съобщиха от дружеството. 

На 5 юли 2021 г. (понеделник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“ (нечетни номера) от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Екзарх Йосиф“; ул. „Стара планина“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“.

Режим на водата в кюстендилско село

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Васил Левски“ кръстовището с ул. „Росица“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в понеделник на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Варна“, ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Княз Борис I“; кв. „Вердикал“.

Авария остави без топла вода централната част на София

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
ул. „Цар Освободител“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“ – пред общината и в кв. „Вердикал“ – на площада.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.