Серия от побои, нападения с брадва и унижения. Хора от село Световрачене живеят в постоянен страх заради тормоз от криминално проявен мъж, предава NOVA.

Венцислав Дамянов, известен като Венци Боксьора, е познат от криминалните среди. Хора в селото казват, че той ги напада и бие на публични места от дълго време.

Мъж е с опасност за живота, след като е намушкан в хостел в София

На кадри се вижда как удря хора, как влачи за косата момиче в игрална зала, а между ударите танцува на фолк песни. След последното нападение преди дни е бил задържан. 

Потърпевшите казват, че са решили да търсят справедливост за насилието и тормоза. „Един от потърпевшите има психическо разстройство заради нанесения върху него побой.

В същата вечер Венцислав малтретира и магазинерка. Хората в селото са наплашени от него и дори не влизат в заведенията”, разказват потърпевшите.

Във връзка с репортажа, прокуратуртаа уточнява, че 36-годишният мъж е задържан за 72 часа още на 25 септември. Повдигнати са му обвинения за закана за убийство.

Наблюдаващият прокурор е повдигнал обвинение и за още едно деяние. Той е привлечен и към наказателна отговорност за хулигански действия, извършени с дързост и цинизъм.
nova.bg