/ iStock/Getty Images
На 16 октомври 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Зайчар“ жк. „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зайчар“ от ул. „Добри Желязков“ до бул. „Иван Иванов“, ул. „Добри Желязков“ от бул. „Константин Величков“ до ул.“Зайчар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Добри Желязков“ ъгъла с ул. „Зайчар“.

На 16 октомври 2019 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. 236 жк. „Надежда“4 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Леда“ от ул. „Екзарх Стефан“ до ул. 236, ул. 236 от ул. „Леда“ до ул.“Генерал Никола Жеков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Леда“ ъгъла с ул. 236.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.