"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ Дианабад и кв. "Витоша“. Това съобщиха от Дружеството. 

Днес във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в НПЗ Дианабад се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 03:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Лъчезар Станчев“

бул. "Д-р Г. М. Димитров“ от бул. "Драган Цанков“ до "Площад на авиацията“, ул. 131, ул. "Д-р Любен Русев“, БАН 4-ти км., бивша фабрика "Лиляна Димитрова“, зала "Арена Армеец“ , бул. "Цариградско шосе“ - локал от ул. "Николай Коперник“ до "Площад на авиацията“ и блок "Балкан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Д-р Г. М. Димитров“ пред болница "София Мед“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Димитър Страшимиров“, кв. "Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Проф. Георги Златарски“ от бул. "Д-р Г. М. Димитров“ до ул. "Проф. Георги Златарски“ № 39.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Георги Златарски“ на кръстовището с бул. "Г. М. Димитров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
Агенция "Фокус"