Във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. "Поручик Божидар Божилов“, с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на с. Локорско, съобщиха от Дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада пред кметството.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонениепо ул. "Демокрация“, с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на с. Кривина.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. "Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 06:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между ул. "Иваница Данчев“, ул. "Севастократор Калоян“, ул. "Герганица“, ул. "Байкал“, ул. "Подграмада“, ул. "Калоянова крепост“, ул. "Радецки“, бул. "Околовръстен път“, ул. "Даскал Стоян Попандреев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Поп Евстати Витошки“ на кръстовището с ул. "Буките“; пл. "Сборище“.

Поради ремонт на уличен водопровод по ул. "Гръстниче“, кв. "Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на  ул. "Лотос“ от ул. "Перуника“ до ул. "Гръстниче“; ул. "Гръстниче“ от ул. "Лотос“ до ул. "Дон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Гръстниче“ на кръстовището с ул. "Лотос“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Агенция "Фокус"