Къде и кога няма да има вода в София на 2 август?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 август 2018 г. (четвъртък).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цариградско шосе" в кв. "Полигона" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на кв. "Полигона", бул. "Цариградско шосе" от ул. "Акад. Петър Мутафчиев", ул. "Петър Протич", ул. "Михаил Тенев", ул. "Боян Дамянов", зала Арена Армеец, плувен басейн ЦСКА, хотел на ЦСКА, зеленчукова борса "Къро", "Тех Парк", бензиностанция "Газпром" и "Ромпетрол" на бул. „Проф. Цветан Лазаров" до борса "Къро".
 
Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Качаник" в жк "Света Троица" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Качаник" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Цар Иван Александър".
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Народно хоро" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Народно хоро" от ул. "Рождество" до ул. "Буземска".
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Проф. Антон Митов" в кв. "Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Проф. Антон Митов" от ул. "Григорий Цамблак" до ул. "Д-р Иван Селимински".
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иван Гарванов" в кв. „"Факултета" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Иван Гарванов" от ул. "Ришки проход" до ул. "Дръстър".
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "5-ти ноември" в кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "5-ти ноември", ул. "Пионерска", ул. "Царичина поляна".
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.