Къде и кога няма да има вода в София на 10 август?

/ Thinkstock/Getty Images
На 10 август 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бай Михал“, жк. „Бъкстон“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бай Михал“, ул. 632, ул. 633,
по ул. „Вихрен“ от ул. „Ген. Александър В. Суворов“ до бул.“Братя Бъкстон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бай Михал“ ъгъла с ул. „Вихрен“.

На 10 август 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Цар Симеон“ до ул.“Иларион Макриополски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

На 10 август 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Красов“, кв. „Горубляне“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Павел Красов“ от ул. „Гродно“ до бул.“Цариградско шосе“ и бул. „Цариградско шосе“ от №349 до №359

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Красов“№2.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.