Част от кв. Симеоново без вода в понеделник
Част от кв. Симеоново без вода в понеделник / снимка: Софийска вода

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в  кв. Симеоново.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности на 24 януари от 10.00 до 22.00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в  кв. Симеоново по ул. Ягода от ул. 5 до ул. Шумако и по ул. Извор от ул. Ягода до ул. Извор №13. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. Босилек и ул. Неофит Хилендарски.

„Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 1 2121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.