Затварят за две седмици ул. „Г. С. Раковски”
Затварят за две седмици ул. „Г. С. Раковски” / Dariknews, Архив

От утре в централна градска част ще започне пресичането на ул. „Г. С. Раковски” по посока ул. „Граф Игнатиев” в Сливен. Заради дейностите по водния цикъл улицата ще бъде затворена за преминаване на МПС за две седмици. Осигурени са обходни маршрути от северната част на ул. „Г. С. Раковски”, каза зам. кметът Иван Манчев.

Тази седмица в центъра продължават строителните работи по шест участъка - по ул. ”Райна княгиня” от ул. ”Марица” до ул. ”Симеон Табаков”, по ул. ”Кутелка” и ул. ”Ген. Столетов”, в участъка от ул. ”Симеон Табаков до ул. „Великокняжевска”. Ще се работи по ул. ”Индже Войвода”, ул. ”Добри Чинтулов”, в участъка от ул. ”Иван Александър” до ул. ”Михаил Колони” и както стана ясно по ул. ”Граф Игнатиев” от ул. ”Шипченска епопея” до ул.”Г. С. Раковски”.

В кв. „Комлука” тази седмица ще се работи по два участъка. Изпълнението на строително-монтажни работи продължава по ул. ”Булаир” от ул. ”Сан Стефано” до ул.„Хан Аспарух”, както и по ул. „Сан Стефано”, в участъка северно от ул. „Асеновска”.

В кв.”Клуцохор” през настоящата седмица ще се работи по четири участъка като един от тях е нов. Това е кръстовището на ул. „Патриарх Евтимий” и ул.”Баба Тонка”. Там ще се осигурят обходни маршрути по съседните улици, така че кръстовището да може да се обикаля. Другите участъци, по които ще се работи в квартала са ул. ”Шести септември”, в участъка източно от ул.”Шаркьой”, ул. ”Кондьо войвода” от ул. ”Овчарска” до ул. ”Хилендар”, а също така и ул. ”17 януари”.