Очакват се нови приходи в община Тунджа
Очакват се нови приходи в община Тунджа / община Тунджа, Архив
Двадесет и второ заседание ще проведе днес  Общински съвет „Тунджа” . В дневния ред са включени 17 точки. Сред тях са приемане на Правилник за изменение на Правилник за устройството и дейността на Център за подкрепа за личностно развитие – Общински център за изкуство и извънучилищна дейност  в селло Кабиле, община , приемане на решение за провеждане на местен референдум

.Общинските съветници ще обсъждат и предоставяне на финансови средства от бюджета на общината по сметката за средства от европейския съюз по проект: „Осигуряване на топъл обяд в община Тунджа”, Допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2017 г. Останалите предложения са продажба на общински недвижими имоти, прекратяване на съсобственост чрез продажба,  учредяване възмездно право на строеж върху имот – частна общинска собственост, отдаване под наем на язовири общинска собственост. 

В дневния ред са включени още одобряване на годишен доклад за наблюдение изпълнението на Общински план за развитие на Община „Тунджа” за 2016 г.,  награждаване на физически и юридически лица по повод 22 април - Ден на Община „Тунджа”, изменение на Общия устройствен план, одобряване на проект за подробен устройствен план – парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура, одобряване на проект за Подробен устройствен план – парцеларен план за съоръжение на техническата инфраструктура, даване съгласие за членство на председателя на Общински съвет „Тунджа” в Национална асоциация на председателите на Общински съвети в Република България.