Кражби в севлиевска община
Кражби в севлиевска община / DarikNews.bg
Три пътни инцидента със загинал шофьор, блъснато 5- годишно дете и пешеходец са станали през последните два дни в Сливенско, информират от ОДМВР сливен. 

На 23 май, на път ІІ-53, в района на км. 126.5 лек автомобил "Хонда", управляван от мъж на 63 години от  Сливен е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в товарен автомобил “Мерцедес”. От произшествието на място е починал водачът на лекия автомобил. Товарният автомобил е управляван от румънски гражданин, пробата за употреба на алкохол е отрицателна.

 На 22 май, в 06,10 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на кръстовище с улици “Освобождение" и ,,Лилия" в Нова Загора. Лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 37-годишен водач от Нова Загора е ударил 38-годишен пешеходец, който е получил фрактура на лявото бедро. Той е откаран в болнично заведение в Стара Загора без опасност за живота. Водачът на автомобила е напусна място на произшествието и е направил опит да се укрие. В резултат на незабавните действия от страна на полицейските служители  той е установен и задържан.          

На 24 май, в 19,20 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие в село Еленово. Пристигналите на място полицейски служители установяват, че около 18,50 часа лек автомобил “Ланчия”, управлява от 26-годишна жена е ударила 5-годишно момиче. Пострадалото дете е откарано в МБАЛ-Сливен с  рани по тялото, травма на главата, контузии нафгръден кош и на лицев череп, с травма на раменна става. Раните сафобработени, състоянието на детето е стабилизирано. Тази сутрин е съзнание, информираха от болничното заведение..

По случаите са образувани досъдебни производства.