Съби Стойчев- бизнесмен на Нова Загора за 2006 г.
Съби Стойчев- бизнесмен на Нова Загора за 2006 г. / netinfo

За десети път Сдружение “Нова Загора” излъчи бизнесмен на годината. На базата на социалната и инвестиционна политика, броят на работните места, средната заплата, условията на труд, социалните придобивки за работниците и дарителска дейност на фирмата призът за 2006 г. комисията присъди на новозагорския бизнесмен Съби Стойчев.

Стойчев получи и признанието на колегите си, които го отличиха като “Бизнесмен на бизнесмените”. За първи път бе връчена специална грамота “Златно сърце” за проявена благотворителност и съпричастност на хора, дарявали средства и подпомагали инициативите на Сдружението. Хората, които са подпомагали дейността му, получиха икона на Света Богородица.

Четвърти носител на награда за изключителен принос за развитието на културата на Нова Загора стана художественият ръководител на ДЮФА “Загорчета” Енчо Енчев. По повод 10 години от създаването на Сдружение “Нова Загора” Общински съвет Нова Загора му присъди най-високото си отличие- медал “Диньо Сивков”.

Със своя заповед кметът на общината Минко Динев награди със Значка със знака на Нова Загора изявени дейци на сдружението, работещи активно за развитието и утвърждаването на гражданско общество в Нова Загора.