Полицейски операции във вилната зона край Сливен, Нова Загора и Твърдица
Полицейски операции във вилната зона край Сливен, Нова Загора и Твърдица / Дарик нюз, Архив

Четири нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани при полицейска операция проведена вчера във вилна зона в Сливен, съобщиха от полицията.

По време на операцията полицейските служители са проверели 15 превозни средства, седем лица и други обекти. 28 автомобила и 33 лица са проверили полицейските служители в Нова Загора по време на полицейска операция.

От 14,00 до 18,00 часа вчера на територията на селата Баня, Кортен, Ценино, Съдийско поле, Полско Пъдарево, Омарчево, Сокол и Еленово полицейските служители са провели акция за пресичане и предотвратяване на престъпни посегателства над собствеността на гражданите в малките и слабо населени места.

Сериозни нарушения на реда не са констатирани. Съставени са два акта и десет глоби с фиш за нарушение на Закона за движение по пътищата, Закона за българските лични документи.

24 нарушения са констатирали полицейски служители от РУП-Твърдица по време на специализирана операция. Акцията е проведена вчера от  14,00 часа до 18,00 часа на територията на общината.

По метода "Широкообхванет контрол" полицаите са констатирали 24 нарушения, съставили са 4 акта за нарушение по Закона за движение по пътищата, един по Закона за българските лични документи, един по Наредбата за опазване на обществения ред и 18 фиша.