Ограничават движението заради колоездачния маратон
Ограничават движението заради колоездачния маратон / DarikNews.bg, архив

Временни ограничения на автомобили се въвеждат в Сливенска област на 3 и 4 септември. Причината е провеждането на 63-та Юбилейна международна колоездачна обиколка на България.

На 3 септември се очаква колоната да навлезе   по пътя Елена-Твърдица около 12:50 часа. Маршрутът на движение е Елена-Твърдица – в Твърдица по ул.”Княз Борис I”  – пътя Твърдица – селоОризари – пътя София-Бургас  – в Сливен по бул.”Банско шосе” – бул.”Братя Миладинови” – бул.”Бургаско шосе” – пътя София-Бургас – кръгово кръстовище “Петолъчка”.

На 4 септември около 14:30 часа колоната ще навлезе през “Петолъчката” и ще се движи по пътя Бургас-София(I-6) и около 16:00 часа ще напусне територията на областта.

Начело на колоната ще се движи обозначен полицейски автомобил. При забелязването му водачите на ППС трябва да отбият извън пътното платно, а при невъзможност плътно в дясно и да изчакат преминаването на състезателите, участниците, затварящ полицейски автомобил и специален автомобил обозначаващ край на колоната, съобщиха Областна дирекция на МВР Сливен. Всички участници в движението са длъжни стриктно да изпълняват разпорежданията на полицейските служители.