Общинска сесия в Община Тунджа
Общинска сесия в Община Тунджа / Общински пресцентър Тунджа

23 точки са включени в предстоящото заседание на Общински съвет Тунджа днес. Общинските съветници ще объсждат Актуализацияна бюджета за 2012 година,  допълнение на Годишна програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост , издаване на разрешително за ползване на воден обект.

На сесията ще бъде разгледана  Наредбата за определяне на местна такса, която се заплаща при промяна предназначението на земеделски земи от общинския поземлен фонд.. Определяне на общински имоти за нуждите на Център за обществена подкрепа и Дневен център за стари хора в с. Скалица.

Упълномощаване на кмета на община „Тунджа" за издаване на Запис на Заповед в полза на МРРБ във връзка с изпълнение на проект „Тонзос - магията на Тунджа" - маркетинг на туристическа дестинация „Тунджа - Ямбол - Стралджа - Болярово", приемане на решение за еднократно парично подпомагане, както и приемане на Единен календар на община „Тунджа" за проявите в областта на културата, образованието и спорта през 2013 година са сред останалите точки в днешното заседание.