Има нови факти около убийството на таксиметровия шофьор
Има нови факти около убийството на таксиметровия шофьор / netinfo

"Стеснява се кръгът на заподозрените и версиите по убийството на таксиметровия шофьор Живко Проданов", съобщи директорът на ОДП - Сливен комисар Чавдар Божурски. В рамките на една седмица са проведени редица мероприятия във връзка с разследването по случая.

Има нови факти и обстоятелства, които се проверяват. Те са свързани с определен период от време, в който трябва да се получи необходимата обратна информация.

"Обстоятелствата, които ще бъдат установени, трябва максимално и ефективно да бъдат използвани за доказване на престъплението", каза комисар Божурски. По случая работят съвместно две специализирани дирекции, за да се използват всички техни възможности от специалисти и техника. В екипите са включени и психолози.

Живко Проданов бе убит по особено жесток начин на 3 януари 2007 г. Колата му бе намерена опожарена в местността „Батмиш”. Трупът на убития шофьор бе открит около 9 часа на 4 януари в местността „Моллова кория” след като негови колеги организираха търсенето му. По тялото на Проданов имаше десет прободни рани.