Грозев по случай 8 март: Бъдете ни най-важната опора в живота
Грозев по случай 8 март: Бъдете ни най-важната опора в живота / община Нова Загора

Кметът на Нова Загора Николай Грозев поздрави дамите в Общинска администрация. Топлина, внимание, признателност и уважение засвидетелстваха кметът Николай Грозев и неговият екип към дамите на Общинска администрация Нова Загора по случай техния празник - 8 март, Международния ден на жената.

В ранното утро на празничния ден, кметът и заместник-кметовете Ивайло Енев и Маргарит Тодоров подариха пъстро пролетно цвете на всяка от служителките в Общината с пожелание да бъдат винаги специални и обичани: "Бъдете нежната ни и най-важна опора в живота.

Бъдете силни, всеотдайни, благословени с жизнерадост, доброта и любов.Приемете нашата искрена благодарност за живота, който дарявате и за Вашия неуморен стремеж да направите света около Вас по-добър,по-справедлив и красив. Нека този празник Ви донесе обич и радост, топлина и взаимност. Нека здравето винаги е Ваш верен приятел, а щастието озарява пътя Ви напред. Бъдете силни и дръзки в мечтите си, красиви, усмихнати и позитивни".

Дамите от Общинска администрация благодариха с усмивка за хубавите думи и искрения израз на уважение като заявиха готовност да бъдат винаги професионалисти в работата си, без да забравят да отстояват твърдо традициите и духа на българското семейство.