Стефан Радев: Отговорното управление изисква дългосрочни интереси
Стефан Радев: Отговорното управление изисква дългосрочни интереси / Община Сливен, архив
Граждани представиха проблемите си пред кмета на община Сливен Стефан Радев. Днес градоначалникът имаше приемен ден и прие 11 души. Бяха поставени въпроси, свързани с премахване на гаражи, асфалтиране на улица, проблеми с отводнителна канализация, преместване на съдове за смет и др.

Повечето от гражданите получиха отговор на поставените въпроси. При някои случаи се налага да бъде направена проверка за установяване на подробностите.  Ако законово е възможно и е от компетенцията на общинската администрация, ще бъде оказано необходимото съдействие за  решаване на проблемите. Кметът увери, че поетите ангажименти ще бъдат спазени.

С граждани днес се срещна и заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова.

Общинското ръководство има приемен ден традиционно всеки първи четвъртък на месеца. Информация за реда на провеждане на приемния ден е публикувана на официалния сайт на Община Сливен на адрес: http://www.sliven.bg/index.csp?f=ReceptionRoomMun . С цел бързо решаване на неотложни проблеми и въпроси, представители на ръководството се срещат с граждани и извън приемния ден.