БСП – Сливен сключи политическо споразумение с партии и организации
БСП – Сливен сключи политическо споразумение с партии и организации / netinfo


БСП – Сливен сключи политическо споразумение с партии и организации за подкрепа в Местни избори 2007 г. Целта е спечелването на кметско място в общината и преобладаващ брой съветници и кметове в населените места.

Представителите на 16 партии и сдружения, които застават зад кандидатурата на Мартин Славов, се събраха на работна закуска в ресторант „Кредо”, за да подпишат документа. Те потвърдиха готовността си да работят за превръщането на община Сливен в гарант за благоприятен инвестиционен климат, икономическо развитие и по-висок жизнен стандарт.

Мартин Славов отново акцентира върху приоритетите в управленската програма. Присъстващите бяха единодушни, че е нужно по-голямо внимание към хората в селата и крайните квартали на Сливен.

Полковникът от резерва Красимир Александров – председател на Съюза на запасните офицери в Сливен, подари на кандидат- кмета компас, като му пожела винаги да следва правилната посока. А Янка Беломорова от Синдиката на българските учители сподели радостта си, че един млад , можещ и знаещ човек като Мартин, сливналия, се заема с тежката задача да съживи града. Кандидат- кметът Мартин Славов получи и майчината благословия на всички майки от Демократичния съюз на жените.