Асфалтират улици от водния цикъл в центъра и кварталите
Асфалтират улици от водния цикъл в центъра и кварталите / DarikNews.bg, архив

След приключване на основните дейности по проекта, община Сливен ще възложи подмяната на водопроводите и на участъците, които са не са включени в обхвата на водния проект, каза кметът на община Сливен инж. Кольо Милев. Той добави, че ще направи всичко възможно тези участъци да бъдат асфалтирани със средства по капиталовата програма.

„Тази седмица дейностите по проекта са ориентирани към полагане на асфалт по улици в центъра на града и по-специално на тези, които се намират в района на център-запад” съобщи заместник-кметът Румен Стоилов.

Асфалт ще бъде положен на ул. „Великокняжевска”, в участъка от ул. „Стефан Егаров” до ул. „Ген. Столетов”, както и по ул. „Стефан Егаров”, в участъка между ул. „Шипка” и ул. „Иларион Драгостинов”. Асфалтиране ще се извърши още и на три улици, намиращи се в обхвата на центъра. Това са ул. „Индже войвода”, ул. „Георги Бенковски” и тупик на ул. „Ген. Столетов”.

 

„В кв. „Клуцохор” полагането на асфалт е към приключване. Днес трябва да бъде завършен последният участък на бул. „6-ти септември”,а следващата седмица да бъдат асфалтирани и по-малките участъци в квартала”, допълни Румен Стоилов.