Асен Гагаузов  се срещна с жители на населени места
Асен Гагаузов се срещна с жители на населени места / netinfo

Мажоритарният кандидат и водач на листата на Коалиция за България в Сливен Асен Гагаузов се срещна с жителите на сливенското село Злати войвода на 2 юли вечерта. Той призова хората да гласуват с номер 6 в интегралната бюлетина в неделя.

 „Отново са избори и се обръщам към вас за подкрепа. Вие знаете колко много сме направили за вас през изтичащия мандат. Знаете и какво съм направил като министър на регионалното развитие и благоустройството. Фактите са налице - почти всички републикански пътища са реконтруирани, а последният ремонт, който тече в момента, е Сливен - Казанлък, и той върви с много бързи темпове. Беше изградена и отсечката Злати войвода - Гавраилово, за да се улесни пътуването на хората в региона. Отпуснахме и 200 000 лв. за реконструкцията на площадното пространство в село Злати войвода. Участвайте активно в изборите в неделя и ни подкрепете с номер 6 в бюлетината", каза още Асен Гагаузов.

По-късно вечерта мажоритарният кандидат и водач на листата на Коалиция за България в Сливен Асен Гагаузов се срещна с жителите на село Съдиево. „Идвам тук с чувството за изпълнен дълг към вас - в село Съдиево беше изградена канализационна мрежа, в която бяха инвестирани над 2 600 000 лв. Ще работим за решаването на вашите проблеми и ще изпълняваме ангажиментите, които сме поели към вас. Ще разчитаме на вашата подкрепа на предстоящите избори в неделя. Подкрепете ни с номер 6 в бюлетината на 5 юли", каза още Асен Гагаузов.

Хората от селото благодариха на мажоритарния кандидат за увеличението на пенсиите и направеното от правителството в областта на социалната политика. Асен Гагаузов заяви, че в социалната програма на Коалиция за България е предвидено средната работна заплата в страната да стане 900 лв., а средната пенсия - 450 лв.