предприятие Озеленяване
предприятие Озеленяване / община Сливен
Дружеството разкрива приемна

 

Приемна на управителя на „В и К" – Сливен инж. Севдалин Рашев ще се състои на 27 юли от 14,30 ч. в управлението на водното дружество, на ул."6 септември" N 27 в областния град.

Потребителите на водни услуги от Сливен и региона могат да посетят приемната, за да подадат сигнали или да поставят пред ръководството на водния оператор своите проблеми.

Приемната на управителя на „В и К" – Сливен ще бъде отворена за посетители всеки последен четвъртък на месеца. Гражданите, посетили приемната, ще получат отговор на поставените от тях въпроси в срок от един месец. Справки, запитвания и записвания за приемната – на тел. 0884 362 852, пресцентър на „В и К" – Сливен и на тел. 044 62 34 65, технически секретар.

В същото време, започналите в началото на годината изнесени приемни на „В и К" – Сливен ще продължават да се отварят в различни населени места в цялата Сливенска област. До момента изнесени приемни са проведени в сливенските квартали Комлука, Клуцохор и Ново село, в град Нова Загора, в котленското село Жеравна и в новозагорското село Радево. Целта на ръководството на „В и К" – Сливен е да има по-активни контакти с потребителите на водни услуги от областта, които да бъдат от взаимна полза.