/ БГНЕС
Гражданите с постоянен адрес на територията, обслужвана от ОД на МВР-Силистра, имат възможност да подават заявления за издаване на лични документи във всяко едно от звената БДС на територията на областта - Силистра, Дулово и Тутракан, съобщиха от полицията.   

Мярката е с цел облекчаване на по-натовареното звено БДС в града, както и за удобство за гражданите, които в рамките на работното време могат да направят избор на предпочитано от тях звено, различно от това по постоянния им адрес. Готовите лични документи се получават в звеното БДС, където е подадено заявлението.

На 18 август - четвъртък група „Моторни превозни средства, водачи и административно-наказателна дейност“ на адрес:  бул. „Македония“ №175 няма да извършва административно обслужване на граждани поради планирана профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия.

Без промяна на работното време ще се извършват услугите по регистрация на МПС в сградата на сектор „Пътна полиция“ - на ул. „Шуменско шосе“ в село Калипетрово.