''Живот в три версии'' с премиера в понеделник

Деян Герговски
Деян Герговски / dariknews.bg
Премиерата на най-новото заглавие на шуменския театър „Живот в три версии“ ще бъде в понеделник от 19 часа. Това е представление за алтернативните възможности, по които може да се развие една ситуация. Пиесата проследява онези малки ходове, способни да променят всичко.
 
Действието в творбата на Ясмина Реза проследява семейна вечеря, на две двойки. Тя преминава през три различни варианта на това как протича тази вечер.
 

Деян Герговски
dariknews.bg


Тези три варианта са едновременно различни, но заедно с това, като теглим чертата, много си приличат. Оттам излиза въпросът дали решенията на човек в живота биха могли да променят бъдещето му изцяло, обясни режисьорът Маргарита Мачева.
 
Под режисурата й актьорите Васил Дуев, Димитрия Милушева, Милен Димитров и Александра Михайлова ни въвличат в това представление, което изследва и взаимоотношенията между хората.
 

Деян Герговски
dariknews.bg


Изключително забавни репетиции от начало до край и ми е приятни, че точно тези хора правим това, заяви Александра Михайлова.
 
На мен ми е приятно, че имахме време, за да натрупаме нещата и да узреят, което оказа огромно влияние, каза Димитрия Милушева.
 

Деян Герговски
dariknews.bg


Очакванията, които възлагат от екипа върху постановката са големи, тъй като тя ще е заглавие, с което Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ ще се явява на различни фестивали на театралното изкуство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари