/ Дарик Враца
Задигнаха пари от бус в Попово, хванаха младеж с наркотици и крадец. В полицията в Попово е установен и задържан и извършител на взломна кражба от частен дом.

Апаш задигна строителни инструменти от кола

На 13 февруари, след проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия в управлението е доведен 40-годишен мъж от Попово, за когото е установено, че е извършител на кражба на телевизор и аудио уредба от необитаема къща - собственост на 64-годишен мъж от същия град.

Престъпшението е извършено като в къщата е проникнато чрез счупване на стъкло. Извършителят е задържан за срок до 24 часа на основание. Известен е на полицията с извършени от него предишни кражби, осъждан. 

18-годишен обра дом, хванаха го набързо

За времето от 11:50 до 12,10 часа в Попово неизвестен извършител е извършил кражба от паркиран на ул. „Възраждане“ товарен автомобил “Фолксваген“, с търговищка регистрация за разносна търговия-фирмена собственост, сумата от 406 лв.
 
Хлапе задигна 12 видео игри

При извършена в жилище в Попово полицейска проверка е установено, че обитаващият го 18-годишен младеж от с. Голямо Градище, община Опака, държи у себе си найлоново пликче с бяло прахообразно вещество с тегло 16,26 грама, което при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество амфетамин.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.