Изпълнителното бюро на БСП заседава в Шумен
Изпълнителното бюро на БСП заседава в Шумен / dariknews.bg, Деян Герговски
Търси диалог между различни политически партии с оглед на общи кандидатури за местните избори. Това съобщи пред журналисти председателят Корнелия Нинова, която бе в Шумен,където се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на партията.
 
Тя заяви, че имената на кандидатите ще бъдат уточнение на предстоящата конференция на БСП в началото на септември. Тя посочи, че към момента има няколко имена на личности от Шумен, които се спрягат като възможни кандидатури.
 
„На самата конференция се номинират кметове. Ние няма да налагаме силово кандидатури от София, но ще помагаме структурата да се консолидира и да се явим единни“, каза още тя.

Лидерката на социалистите бе категорична, че община Шумен се управлява лошо. Тук се ползва най-скъпата вода - без пречиствателна станция, с мрежа в ужасно състояние. Има изключително лоша инфраструктура, а държавната болница е почти пред фалит, допълни тя.

Нинова отбеляза, че на изборите ГЕРБ изпреварват само със 188 гласа БСП, което допълнително дава увереност за успех на изборите наесен.

БСП в Шумен не е разцепена, но призна, че има спорове и противоречия, които трябва да се изгладят, каза още тя.

Корнелия Нинова посочи, че продължават срещите на местните структури във връзка с предстоящите избори.
 
Утре Изпълнителното бюро на БСП ще проведе заседание във Варна.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.