Алкомет АД
Алкомет АД / netinfo
Алкомет  участва в най-голямото световно изложение, посветено на алуминиевата индустрия. То се проведе от 9 до 11 октромври в Дюселдорф. Над 1000 изложители от цял свят представиха бранша – от производители на машини и оборудване до производители на полуфабрикати,  готови продукти  и рециклиране.

Алкомет АД
netinfo


Алкомет презентира своите валцови и пресови продукти на щанд, разположен на 110 кв.м. Екипът на фирмата успешно проведе срещи с настоящи и бъдещи партньори и обсъдиха възможностите за сътрудничество.

Алкомет АД
netinfo


„Доволни сме от участието ни в Aluminium 2018, тъй като се потвърдиха очакванията ни за голям интерес към произвежданите в Алкомет продукти“, коментира Нели Тончева – директор „Продажби“ в компанията. „Проведените многобройни срещи с бизнес партньорите ни даде увереност, че инвестициите в разширяване на производствените мощности ще намерят пазарна реализация“, дабави тя.

Алкомет АД
netinfo

Изпълнителният директор на Алкомет Хюсеин Йорюджю заедно със старши вицепрезидента на SMS group GmbH Михаел Шефър – партньор по проекта „Инвестиционна програма 2016-2019“ представиха развитието ѝ. Очаква се през ноември тази година да приключи първа фаза от програмата, като се пусне в експоатация нова преса, която ще позволи на дружеството да разшири продуктовото си портфолио като отговаря на последните тенденции в областта на автомобилостроенето и архитектурата.

Алкомет АД
netinfo

Благодарение на пресата HybrEx  компанията ще има възможност да произвежда профили с максимални размери до 310 мм и дебелина на стената до 0.8 мм.  С помощта на тази преса от последно поколение произвдоствения капацитет на пресовото производство ще се увеличи до 35 000 тона за година.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари