Коледна украса в Русе
Коледна украса в Русе / netinfo

Общинският младежки съвет-Шумен обявява конкурс за най-оригинална коледна украса и призовава гражданите на общината да украсят местата, където живеят, работят или учат.

До 20 декември всеки, който пожелае да участва в конкурса, може да изпраща снимки с празнична украса на фасади на сгради, витрини на магазини, офиси, заведения, междублокови пространства, градини, домове, балкони и прозорци. Вашите снимки може да изпращате в съобщение на официалната ни страница във Фейсбук: Общински младежки съвет - Шумен или чрез имейл на omc.shumen@gmail.com

Посрещаме Нова година с "Виво Монтана", палят коледните светлини в петък

Авторите на снимките трябва да опишат мястото, което са номинирали, да посочат име, адрес и телефон за връзка. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Общинския младежки съвет, като участниците могат да се отбелязват на снимките и да харесат страницата на ОМС-Шумен.

Наградиха победителите в конкурса за детска рисунка

Отличията и наградите ще присъди комисия, съставена от представители на Общинския младежки съвет, отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ и представители на местните медии. Ще има и една награда за коледната ураса, която получи най-много харесвания на страницата ни във Фейсбук.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.