Полиция/АРХИВ
Полиция/АРХИВ / dariknews.bg
Петима са задържани за притежание на наркотични вещества  по време на специализирана полицейска операция на 15 септември в Шумен. Операцията е за опазване на обществения ред и сигурност в районите на детски и учебни заведения за изпълнение на превантивни мерки по линия  „наркотици“.

18-годишен шофьор е задържан след употреба на амфетамин в Кърджали

Около 13:00 часа в петък било предприето претърсване в частен дом на ул.“Китка“ в Шумен. В жилище, обитавано от Д.Б. на 18г години от града е намерен около 7 гр. „чай за пушене“ и угарка от ръчно свита цигара. Зеленикавата суха тревна маса и угарката ще бъдат лабораторно изследвани. Срещу 18-годишния младеж е започнато досъдебно производство за държане на наркотични вещества в дома си. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. „Чай за пушене“ бил открит и в дома на 24-годишна жена от Шумен. След претърсване около 14:00 часа на 15 септември в жилище на ул.“Ген. Драгомиров“ е намерен плик с около 1,5 г. зеленикава суха тревна маса. Ц.С.

Петима са арестуваните в Пазарджишко за разпространение на наркотици

Около 22:20 часа на 15 септември в градинка срещу Община Шумен при извършена проверка по време на операцията в Й.Г. на 23г години от Шумен е открито найлоново пликче с около 1 гр. суха зелена тревиста маса, която по думите му била „марихуана“. Ще бъде лабораторно изследвана. Й.Г. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление за държане на наркотични вещества. За престъпление по чл. 354 А ал. 1 от Наказателния кодекс е започнато досъдебно производство.

Малко преди полунощ на 16 септември при извършена проверка на пл.“Воин“ в Шумен в Д.Ш. на 19 години от Добрич е открито сгънато в хартия зелено на цвят хапче – амфетамин, а в Р.Н.на 23 години от Шумен е намерен и иззет найлонов плик с увито в него топче, жълто-бяло на цвят- амфетамин. Иззетите вещества ще бъдат изследвани. Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За престъпление по чл. 354 „А“ ал. 1 т започнато досъдебно производство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.