Отварят „Лудогорец Арена” в 14.30 ч. утре за мача с „Динамо”
Отварят „Лудогорец Арена” в 14.30 ч. утре за мача с „Динамо” / Радка Минчева, архив

Входовете на стадион "Лудогорец Арена" ще бъдат отворени за публиката в 14.30 ч. в събота - съобщава сайтът на „Лудогорец".

Мачът на "орлите" с "Динамо" (Букурещ) започва в 16.00 ч. Билети за мача все още могат да се купят от касата до бистро "Силвена" тази вечер след 17.00 ч. Останалите ще бъдат предлагани на касите на стадиона преди началото на мача.

Феновете, които предпочитат местата на централната трибуна, ще могат да купят билети от касата до входа на сектор "Б". Гостите на централната трибуна ще бъдат пропускани от входовете до секторите "А" и "Б".

Ръководството на ПФК"Лудогорец" напомня на феновете да спазват ограниченията, наложени от полицията за мача:

След 13,30 часа в събота затворени за движение с автомобили ще са улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и "Северен булевард".

На стадиона няма да бъдат допускани пияни или дрогирани, както и хора, които носят оръжие, остри предмети или стъклени бутилки. Могат да се внасят само пластмасови бутилки до половин литър без капачки.

Деца без родители няма да бъдат пускани на стадиона. След запълването на капацитета на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани повече зрители. Останалите извън стадиона ще могат да гледат контролата пряко по TV7.