Обединеният детски комплекс представя клубовете и школите си
Обединеният детски комплекс представя клубовете и школите си / netinfo
За втора поредна година Обединения детски комплекс в Шумен организира годишно представяне на дейността на съставите, клубовете и школите под надслов ”ОДК - най-добрият избор за свободното време”. На 28 май от 11.00ч. в Регионалния исторически музей ще бъде открита изложба, показваща постиженията, отличията и уменията на младите творци.

В продължение на 10 дни гражданите на града ни ще могат да видят изработените предмети в клубовете по дърворезба, приложна екология, машинна бродерия, работа с природни материали. Показани са многобройните отличия на децата от школите по математика, български език, изобразително изкуство, информатика, английски език, компютърен дизайн. Радват и успехите на УЛК ”Сладкодумци”, клуб ”Журналист”, ДЮТ ”БИС”, хор “Бодра песен”, ДТА “Веселяче”.

С това изложение ОДК стартира своята кампания за новата учебна година. Поканени са всички деца от града, както и техните родители. Проявяващите интерес могат да се запишат в желаната от тях форма за следващата учебна година.