Скоро ще бъде изграден и фитнес
Скоро ще бъде изграден и фитнес / Община Шумен
Новата площадка е подарък за децата на шуменския квартал „Дивдядово“. Тя е дарение от „Екопак България“, АД. Новите съоръжения са поставени върху мека настилка.

Люлки, пързалки, къщички и други забавления ще радват най-малките от квартала. От фирмата са поставили предпазна ограда, нови пейки и кошчета на площ от 100 квадрата.Дарението е на стойност близо 12 000 лева.

От името на общинското ръководство зам.-кметът по строителство и екология инж. Боян Тодоров благодари на изпълнителния директор на фирмата Тодор Бургуджиев, който бе гост на церемонията по откриването на съоръжението.

Скоро ще бъде изграден и фитнес
Община Шумен


На големия терен на ул. „Фридрих Енгелс“ в кв. „Дивдядово“, мястото е близо 7 дка, впоследствие ще бъде изградена и площадка с фитнес уреди. „Ще подравним терена и ще подменим футболните врати, за да може останалата част да се използва като футболно игрище от по-големите деца в квартала, но това ще стане през следващата година“, обясни инж. Тодоров при откриване на площадката.

Изпълнителният директор на „Екопак България“  Тодор Бургуджиев поздрави децата и родителите, които бяха дошли за откриването. Той обясни, че фирмата инвестира не само в системата за разделно събиране на отпадъци от опаковки, а и в едно по-зелено и щастливо детство за всички деца.

„Знаем, че тази прекрасна детска площадка ще донесе много радост и щастливи моменти на малчуганите, дошли да играят тук. Молим и призоваваме всички граждани да пазим този детски кът, защото щастливото детство зависи от всички нас.“

Скоро ще бъде изграден и фитнес
Община Шумен


Деца от детската градина и от училището в „Дивдядово“ пяха и рецитираха стихотворения и превърнаха откриването на площадката в истински празник за най-малките от квартала.
 
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.