Инцидентът се е разминал с материални щети
Инцидентът се е разминал с материални щети / ОД на МВР - Шумен
Лек автомобил "Мазда" катастрофира край вила Пазачница на шуменското плато. Инцидентът е станал, когато в заведението е имало посетители. 

Сигналът получен в 15:26 часа. Съобщено бил, че се е преобърнал лек автомобил "Мазда" 3, с шуменска регистрация и не пречи на движението. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полицията и спешна помощ.  

Инцидентът се е разминал само с материални щети
netinfo

Извън автомобила са установени 26-годишен шуменец, който е управлявал автомобила и спътникът му на 24 години също от Шумен. По данни на водача, преди произшествието е спукал гума, и тогава загубил контрол над автомобила.  


Тежка катастрофа в Шуменско, загинало е бебе, има ранени


Движил се е в посока към Стария град. Свидетели, клиенти на заведението са обяснили, че колата се е преобърнала веднъж през таван, това е щяло да се случи още веднъж, но се е спряла в паркиран лек автомобил "БМВ", по който също са нанесени материални щети.

Инцидентът се е разминал само с материални щети
netinfo


Водачът е неправоспособен. Тестван е за алкохол, наличие не е отчетено. Автомобилът е негов, има сключена застраховка „Гражданска отговорност“. След преглед в МБАЛ- Шумен е установено, че се е отървал само с охлузни рани. В момента се изчакват резултатите от рентгена на спътникът му е контактен.

Инцидентът се е разминал с материални щети
ОД на МВР - Шумен


Причините за произшествието се изясняват. Молим водачите да преминават с повишено внимание през този пътен участък. Няма други пострадали хора в инцидента. 


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.