/ Община Попово
Над 200 хил. лева ще вложи Община Попово за ремонт на улици през пролетта на 2019 г., съобщиха от администрацията.
 
В средата на месец март бяха подписани два договора за извършване на текущ ремонт на асфалтови настилки на територията на община Попово и републиканската пътна мрежа в чертите на града. Фирмата, спечелила обществената поръчка за изпълнител на ремонтните дейности, е „ГЕОСТРОЙ ПОПОВО” ООД.

Попово празнува Освобождението (СНИМКИ)

При благоприятни условия за работа предстои да бъде извършен текущ ремонт на предвидените улици и участъци по две обособени позиции: Обособена позиция 1: „Текущ ремонт на асфалтови настилки на територията на община Попово“ и Обособена позиция 2: „Текущ ремонт на републиканска пътна мрежа в чертите на гр. Попово”.

Общата стойност за извършване на строително-монтажните работи (СМР) на обектите е в размер на 201 130 лв. с ДДС, като размерът на средствата за Обособена позиция 1 е 170 000 лв. с ДДС, а останалите 31 130 лв. с ДДС са за ремонт на републиканската пътна мрежа в границите на Попово. 
 
Ремонтните дейности трябва да приключат в срок както следва: по Обособена позиция 1 - 90 календарни дни, а за Обособена позиция 2 - 50 дни. И за двете позиции срокът за изпълнение на СМР започва да тече от датата на получаване на възлагателно писмо от Възложителя (Община Попово) до Изпълнителя („ГЕОСТРОЙ ПОПОВО“ ООД), което ще стане през пролетта.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари