ДПС: Трябва да се опитаме да върнем младите хора в България
ДПС: Трябва да се опитаме да върнем младите хора в България / dariknews.bg
„Днес трябва да се опитаме да върнем младите хора в България. Няма семейство, от което поне един да не търси препитание в Европа или големите градове“, заяви по време на предизборна среща в Нови пазар водачът на листата на Движението за права и свободи в Шумен д-р Нигяр Джафер. Заедно с нея бяха кандидатът за народен представител Мюзеям  Али, която е родом от Нови пазар, и областният председател на партията Айсел Руфад.

„Искаме да спасим България от бедността, от безработицата, от проблемите пред уязвимите общности. Да работим и осигурим равен достъп независимо кой къде живее – в Нови пазар, в Памукчи или в столицата“, посочи д-р Джафер.

Тя бе категорична, че е важно кой какво ще направи за България-  за да бъдат достойни старините на възрастните, за да има перспектива за децата и внуците ни.

ДПС: Трябва да се опитаме да върнем младите хора в България
dariknews.bg


„Знам, че в Нови пазар с участието на ДПС са направени много неща. Благодарение и на това, че през последните няколко мандата сме имали зам.-кмет, който се е занимавал с проектите и с европейските перспективи.
Има още много какво да се направи. Проблемите са много и те търсят своите решение. Но за да стане това ние трябва да продължаваме да градим мостове – между политическите партии и между всички етноси в една спокойна страна.
На всички, които предизвикват раздори между хора, които живеят заедно, ще кажем – ние искаме да вървим заедно по един път, който дава светлина и перспектива на всички хора, които живеят тук“, каза д-р Джафер.

От своя страна Мюзеям Али, заяви, че ДПС води борба вече 27 години.

ДПС: Трябва да се опитаме да върнем младите хора в България
dariknews.bg


Ние ще бъдем част тази борба. Не напразно мотото е „Да спасим България“! Трябва и вече е време да го направим, заяви тя и допълни, че един от най-големите проблеми на региона е безработицата.

Ако този път не обърнем внимание, нещата ще се задълбочат. Нека на 26-ти да подходим отговорно и да гласуваме с номер 9, призова съгражданите си Мюзеям Али.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!