/ DarikNews.bg, Деян Герговски
Дете е загинало при тежка катастрофа на магистрала "Хемус" в посока от Варна към София, близо до Шумен, до надлеза на кв. "Макак", научи DarikNews.bg.

DarikNews.bg, Деян Герговски

Сигнал за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР-Шумен малко след 18:15 часа днес. Съобщено било, че произшествието е между два автомобила - "Фолксваген Голф" с варненска регистрация и "Форд Фиеста“ с русенска.

DarikNews.bg, Деян Герговски

Дете пострада при катастрофа на пътя за Аксаково

 По първоначални данни водачът на "Фолксвагена", 35-годишна жена от Варна, поради движение с несъобразена скорост и липса на достатъчно дистанция, ударила движещия се пред нея лек автомобил "Форд Фиеста“.

DarikNews.bg, Деян Герговски

В резултат на удара "Фордът" се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила. В болницата в Шумен са откарани останалите трима пътници от "Форда" и водачът на автомобила.

Катерушка в двора на детска градина падна върху 4-годишно дете

Майката на загиналото дете , 42-годишна жена е с опасност за живота. След преглед са установени фрактури на множество ребра и тазови кости вдясно.


DarikNews.bg, Деян Герговски

С опасност за живота е и другата пътничка в автомобила, 75-годишна жена, която е в травми на ребра от двете страни и черепно-мозъчна травма.
Двете са настанени в ОАРИЛ на МБАЛ- Шумен.

DarikNews.bg, Деян Герговски


Водачът на форда, 58-годишен мъж, е с контузия на бял дроб и разкъсно -контузни рани на лява ръка. Другото дете, на 6 години е със счупено ребро вляво и фрактура на дясна челюстна кост.

Интензивен трафик в страната заради почивните дни – къде е най-натоварено? (СНИМКИ)

35-годишната жена, която е пътувала с фолксвагена и 8-годишното дете са прегледани и освободени за домашно лечение.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.