Анкетни проучвания прави община Търговище
Анкетни проучвания прави община Търговище / netinfo
От община Търговище провеждат анкетно проучване за качеството на предлаганите от тях услуги. Въпросниците се раздават от тази седмица в „деловодството” на първия етаж в местната администрация. Гражданите могат да оценяват обслужването по петобална система. Поставените към тях въпроси са свързани с прозрачността на работата в общината, с обслужването от страна на нейните служители, доколко неправителствените организации влияят на процеса. Желаещите да се включат в анкетното проучване ще могат да конкретизират своите очаквания за бъдещето на Търговищка община.

Успоредно с това може да бъде попълнен още един въпросник за участието на гражданите в управлението на общината. Кметството публикува тази анкета като част от участието на общността в съставянето на план за развитие на община Търговище.

Гражданите са поканени да отговорят на въпросите на място, в общината  или да го изтеглят от официалния общински сайт www. targovishte.bg , след което да го изпратят обратно в местната администрация, на адрес: Търговище, пл. „Свобода”.

След обработка на въпросите и отговорите, резултатите от мнението им ще бъдат обнародвани и то ще бъде отчетено в разработките по проекта за „Въвеждане на организационно съвършенство”, по който вече втора година работи община Търговище