22 - годишно момче е с опасност за живота, било е намушкано с нож
22 - годишно момче е с опасност за живота, било е намушкано с нож / netinfo

22 - годишен младеж от Нови пазар е с опасност за живота, бил е намушкан с нож, след скандал възникнал пред шуменско заведение, намиращо се на ул. „Цар Освободител” в града. При инцидентът е пострадал и 30-годишен мъж, той е с прободна рана в хълбока.

Инцидентът е възникнал около 6:00 часа тази сутрин пред заведение, намиращо се на ул. „Цар Освободител” в Шумен. При пристигане на полицаите , единия от пострадалите 30-годишен мъж обяснил, че е получил нараняване в хълбока след сбиване с 22-годишния Александър от град Нови пазар. В хода на проведените мероприятия е установено, че 30-годишния шуменец е влязъл в заведението, след което двамата с Александър са излезли на улицата и между тях е възникнал скандал.

22 - годишното момче е било откарано с лек автомобил в шуменската болница. Той е с пробонда рана в областта на корема. Бил е опериран и в момента е настанен в реанимацията на ОАРИЛ, научи Дарик. От отделението съобщиха, че момчето е в тежко състояние и има опасност за живота му. Александър е загубил много кръв, в момента е на командно дишане.

По информация на Дарик другият пострадал 30 - годишния шуменец е бил намушкан в хълбока, той също е бил откаран в шуменската болница от където по - късно е освободен.

По случая е образувано досъдебно производство. Ще бъде назначена и съдебно - медицинска експертиза за установяване на травматичните увреждания. Дарик научи още, че в момента се разпитват свидетели.