/ netinfo
Малката Мелиса от Русе отново се нуждае от нашата подкрепа. Момиченцето е на 10 г., от Русе. Малко след първия рожден ден й е поставена диагноза Детска церебрална парализа. От този момент започва рехабилитацията на детето.

Да помогнем на Мелиса!

Благодарение упоритостта на семейството й, и добри лекари от Пловдив, Мелиса днес вече може да ходи самостоятелно. Проблем остава говорът, който се състои все още само от срички.

Родителите получават надежда за по-бърз прогрес в речевото развитие от болница Liv Hospital в Истанбул, чрез лечение със стволови клетки. Благодарение на дарителската подкрепа, вече са направени две вливания. Според лекарите, а както потвърждава и учителката на момичето, вече се усеща промяна в поведението й, но за съжаление напредъкът не е толкова видим.

Предписани са още четири вливания, за които вече има проформа от болницата. Родителите на Мелиса таят голяма надежда, че детето им ще започне да говори и общува нормално с тях. Особено след окуражаващите резултати.

За съжаление, това е немислимо да се случи без нашата дарителска подкрепа. Процедурата е доста скъпа, а семейният им бюджет едва успява да покрива всички ежедневни разходи на детето.

То не спира да посещава логопеди и рехабилитатори всеки ден. Нека заедно помогнем на това дете да има нормално бъдеще! Страницата във Фейсбук е „Да помогнем на Мелиса“.