Kaк радоновата вода помага за зачеване
Kaк радоновата вода помага за зачеване / netinfo

Бременността и раждането са може би най-важният етап от живота на една жена. Понякога обаче зачеването е трудно, което води до големи притеснения, депресии и дори разделяне на двойки при продължителен неуспех.

Ако имате проблеми със зачеването и с всеки изминал ден се чувствате все по-несигурни, то може да ви успокоим, че положителен изход има! Това е комбинацията от природа и медицина - например процедурите с радонова вода, които се предлагат в балнеокомплекса "Медика" - Наречен. Вижте някои ценни съвети как можете да се справите със специфичния проблем:

Радон! Как радонът влияе на безплодието и стерилитета? При третирането на организма с минерална вода, съдържаща газа радон, в нервната система се създава равновесие между редица процеси.

И по-специално тези, които влияят на чувството за тревожност и напрежение. Така може да бъде победен стресът, който се счита за сериозен фактор за стерилитета. Също така водата стимулира функцията на различни жлези, включително и половите.
Ако проблемите със зачеването са породени от намалената функция на щитовидната жлеза, то този вид лечение е изключително удачен вариант, съветват специалистите от "Медика".

Съвременна медицинска техника! Освен лечението с минералната вода, съдържаща радон, в известния балнеокомплекс предлагат и други процедури, които могат да решат проблемите със зачеването.

Например съвременни апарати помагат за системно третиране на усложненията, породени от тазово-възпалителната болест. Именно тя е една от причините за получаването на стерилитет.

Калолечение! Лечебната кал пък съдържа редица полезни биологично активни вещества като аминокиселини, ензими и др. Те проникват през кожата и попадат в кръвообращението, като окислително-редукционната активност на калта спомага за преборването на проблемите със зачеването.

Спокойствие на ума! Препоръчваме да се вслушате и в този съвет, тъй като психологическата затормозеност допринася за засилването на проблема. В тази връзка, разположението в Родопите на Балнеокомплекс "Медика" - Наречен предразполага към много приятно изживяване на двойките, докато те ползват услугите му. Уверете се сами!