/ netinfo
Младежите от Интеракт и Ротаракт клуб Русе към Ротари клуб канят всички жители и гости на Русе на едно шарено посрещане на лятото с първият по рода си „Фестивал на щастието” - един нов, вълнуващ, изпълнен с емоция проект.

Фестивалът започва в 10:00 часа, на 30 юни в Младежки парк. Организаторите са подготвили богата програма с много музика, игри, изкуство, спорт и други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.

Над 200 мажоретки ще дефилират в Русе

Спортуващите могат да се насладят на открит урок по карате от спортен клуб „Русе“,
йога за начинаещи от клуб „Уаби Саби“ или интензивна крос фит тренировка с клуб „Динамо“, както и да овладеят техники от бойните изкуства с помощта на клуб „BMST“.

Любителите на танците ще имат въжможността да потанцуват суинг с „Lindy Hop“, да се разкършат с „бели денс“ в ритъма на ориенталската музика или да поиграят „Зумба с Юлия“ от спортен център „Гейм“, но също и да тропнат хорце с клуб „Чанове“.

Това е само част от пленяващата палитра с атракции, които ще радват и забавляват посетителите на Фестивала на 30-ти юни. Паралелно с всички спортни и танцови занимания на място ще бъдат разположени шатри на български производители и занаяти, шатри - посветени на поезията, фотографията, рисуването и музиката.

За най-малките са подготвени хиляди игри и забавления като фейс пейнтинг, битка с водни балони, „Не се сърди човече“ и много други забавления. Следобед посетителите ще имат възможността да се впуснат в едно истинско приключение, ходейки по въже и катерейки се във въжената градина на СК“Академик“ към Русенски университет.

По време на целият фестивал на сцената ще бъдат представени младите таланти на Русе с техните невероятни спортни и музикални умени.я Именно тези талантливи деца са решили да подпомогнат организаторите, приканвайки всички да се включат в каузата: „Талант без граници” – за ремонт и обновление на музикалните инструменти в НУИ „ Проф. В. Стоянов“.

Отлага се концертът по проект „Готови за работа” в Русе

Събитието ще приключи с Концерта „ЗаЕдно“
– в който участват и талантливите ученици от Национално Училище по Изкуствата "Проф. Веселин Стоянов" и много други млади и интересни изпълнители. За да бъде пълно щастието младежите са подготвили множество награди, предоставени от спонсорите на събитието – Ротари клуб, Община Русе, ВМРО, SIN CARS Русе, NetWorx.

Станете част от едно наистина неповторимо изживяване, което ще ви напомни в какво се крие истинското щастие и помогнете на младите, изключително талантливи деца на град Русе.