Фавиол и Диона на откриването на новия бутик
Фавиол и Диона на откриването на новия бутик / netinfo
Фавиол Сефери
95951
Фавиол Сефери
  • Фавиол Сефери
Втори бутик от парфюмерийната веригата „Мартинез“ отвори врати в Русе в рамките на 3 месеца.  Той се намира на ул. „Княжеска“ 45, точно срещу Паметника на Свободата. Преди три месеца пък, на „Янтра“ 12, до университета, бе открит първия, и след фурора който сътвори се стигна съвсем резонно и до откриването на втория. „Продуктите, които предлагаме се приеха много добре от нашите клиенти. Ароматите са уникални, трайни, и което е много важно на достъпни цени. Аз от своя страна съм доволна от съвместната ни работа с Мартинез Парфюм, партньорите, които произвеждат парфюмите. В началото не бях сигурна доколко този франчайзинг модел ще бъде успешен за мен, но е факт, че откриваме нов бутик. Това дава отговор на всички въпроси засега" сподели Надя Тончева, собственик на бутиците.

Мартинез
netinfo


Специално за откриването на новия бутик от София пристигна известният влогът Фавиол Сефери. Заедно с него бе и неговата близка приятелка рап-певицата Диона и актрисата от сериала "Следвай ме" Лина Роскин. Сефери, който е едно от най-популярните лица в социалните мрежи, малко преди Коледа  пусна своя марка парфюм с името Insomnia

Insomnia е френски нишов парфюм, който е създаден в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия.
Необичайният елексир Insomnia не оставя никого безразличен. Преди 6 месеца,френските парфюмери на компанията Martinez в колаборация със Фавиол Сефери си поставиха за цел да създадат извънреден, екстравагантен и в същото време изключително сложен аромат,който да ви привлича и дори да ви шокира !
Работейки с най-добрите френски парфюмери, Фавиол Сефери пуска първият си парфюм с изключително смел, провокативен и силно емоционален аромат. 

Мартинез
netinfo

Insomnia е един изключителен аромат, с който целим да привлечем вниманието на особено взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на Insomnia го прави наистина интензивен което гарантира страхотно изживяване на сетивата ви. Тестовете показват че трайноста на парфюма върху кожа е над 16 часа. Нишовият парфюм insomnia е унисекс, което означава, че може да се използва както и от мъже така и от жени.
В състава на Insomnia ще намерите само най-добрите и най-редките съставки: 50-годишно сандалово дърво от Индия, иланг-иланг (Cananga odorata) и таитска ванилия. Insomnia е най-наситеният на мощни естествени афродизиаци парфюм! 

Преди официалното откриване на бутика Фавиол гостува на Дарик радио. Чуйте звуковия файл