полиция
полиция / Снимка: Дарик, архив
Трима нарушители по пътищата са засекли служителите на реда в Разградско през последните дни – съобщават от ОДМВР-Разград.
На 3 август около 17,50 часа в село Къпиновци  при провеждане на специализирана полицейска операция е установено, че  Е. А. на 26 години от с. Подайва управлява лек автомобил "Опел Астра", който не е регистриран по надлежния  ред. По случая е  образувано бързо производство.
На 4 август в 11.30 ч. в Гецово пред къща на ул. "Иван Вазов"№20 при извършване на полицейска проверка е установено, че 31-годишният К. Н. от с. Гецово управлява мотопед с неустановена марка, който не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо произдводство.
На 4 август в 18,50 ч. на главен път Русе – Варна до бензиностанция "Петрол" при извършване на полицейска проверка е установено, че 37-годишният Б. А. от с. Мортагоново управлява лек автомобил марка "Опел Вектра" след употреба на алкохол. Това е установено с техническо средство, цифровата индикация на което е отчела 2.48 промила. По случая е образувано бързо производство.