/ Радка Минчева, архив
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от трети квалификационен кръг на Лига Европа лига срещу Зрински в четвъртък (9 август) от 20:00 часа, че в същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18,00 часа - съобщават от пресцентъра на клуба.

В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на мача от 10:30 ч. ще работят касите на улица "Васил Левски". Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде преустановена 15 минути преди началото на двубоя - в 19:45 часа.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано и да спазват указанията на полицията и стюардите. Клубът съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени.

ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.