Третокласничка от ОУ»Ив.С.Тургенев» - с награда от конкурс за рисунки на МВР
Третокласничка от ОУ»Ив.С.Тургенев» - с награда от конкурс за рисунки на МВР / ОДМВР-Разград
Рисунка на дете от Разград е сред наградените в Националния конкурс на тема „Полицаят е мой приятел и учител“ – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.
Синем Шабан от 3б клас на ОУ „И.С.Тургенев“ спечели трето място в конкуренция от 84 творби, изпратени от цялата страна в Главна дирекция „Национална полиция“.
Конкурсът е част от планираните дейности по програма „Детско полицейско управление“. Отличените на областния етап рисунки отпътуваха за София и бяха подредени в благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“, която се проведе на 13 декември в НДК. Събраните средства отидоха по сметка в кампанията за подпомагане на децата на загинали и пострадали служители от МВР.
За конкурса „Полицаят е мой приятел и учител“ от ОДМВР-Разград бяха изпратени четири рисунки. На 12.12.2018 г. жури е разгледало и оценило за награждаване 7 от общо 84-те постъпили детски творби в национален мащаб. Официалното награждаване на децата-победители ще се състои на 20 декември от 11 часа в сградата на Главна дирекция "Национална полиция". 

Третокласничка от ОУ»Ив.С.Тургенев» - с награда от конкурс за рисунки на МВР
ОДМВР-Разград